PETFelt panels

PET Felt panelen in wel 70 kleuren

Wij leveren en bewerken PETFelt panelen van 9, 12 of 24 mm dik. Van 1220 x 2440 mm of van 2070 x 3070 mm en in verschillende densiteiten. We hebben zelfs een wit PETFelt die je kan composteren ?!

Of dit nog niet genoeg is kunnen wij de panelen bewerken met een v-cut, in vormen snijden, of ‘inleggen’ of een 40 mm EverUse paneel erachter plaatsen zodat je een klasse-A absorptie krijgt.

Dus zeg maar hoe creatief je wilt gaan wij zorgen er voor en wij kunnen het zelfs voor je monteren.

  • samplekit beschikbaar
  • minimaal 70 kleuren
  • diverse densiteiten
  • diverse dikten

Minimaal 70 kleuren

De teller staat op ruim 78 kleuren waar ook nog een aantal ‘specials’ bij zitten. Maar pas op er ontstaat al heel snel keuzestress.. Met de 78 kleuren en de verschillende dikten kan je 109 combinaties maken. Als je je daar niet creatief mee kan uitleven weet ik het ook niet meer.

Met ons machinepark kunnen we het PETFelt in vormen snijden of twee kleuren in elkaar passen. Wat nu heel populair is om een v-groef erin te maken. Dus qua mogelijkheden kunnen we je helpen om dit digitaal op te maken en dit te realiseren.

Het aantal projecten die wij met PETFelt hebben gerealiseerd kan je zien dat we hierin ruime ervaring hebben dus kom maar op met je vraag.

Samplekit beschikbaar

Voor interieurprofessionals hebben we een prachtige samplekit beschikbaar. Met minimaal 70 kleuren van 9 mm PETFelt, 30 kleuren in 12 mm en 6 kleuren in 24 mm. Tevens hebben we er nog 3 samples van 50 mm klasse-A toegevoegd.

Dit geeft een gedetailleerd beeld van de soorten PET- en PETFelt die wij kunnen leveren. Wil je de kleuren digitaal alvast zien dan kan je deze downloaden onder deze link PETFelt kleuren.

Densiteiten en dikten

PETFelt kunnen we uitvoeren in verschillende dikten en densiteiten. Hoe hoger de densiteit des te beter kan het functioneren in de spraakverstaanbaarheid. We hebben PETFelt in een 1000 gr/m2 of een 1800 gr/m2 tot aan 4000 gr/m2. Samen met de dikte kan je zo een v oorspelling maken over de akoestische kwaliteiten.

Wij gebruiken 40 of 50 mm EverUse achter PETFelt om een klasse-A absorptie te krijgen. Tevens kunnen wij nog kiezen voor bepaalde densiteiten om de gewenste akoestische kwaliteiten te krijgen. Hierin kunnen we je goed in adviseren zodat je de akoestiek krijgt die je wenst.

PETFelt panelen in 70 kleuren? Yes We Can !!

Dikte van het PETFelt

Standaard leveren we 9 mm in 70 kleuren en 6 kleuren in 12 mm dikte. Andere diktes in overleg

Levering

Wij leveren het PETFelt op een kartonnen bok zodat dit zo duurzaam mogelijk vervoerd kan worden.

Formaten

De 70 kleuren PETFelt leveren we in 1220 x 2440 mm en 60 kleuren in 2070 x 3070 mm met de Duitse kleur namen

Geluiddempend PETFelt en in 70 kleuren !

Wil je PETFelt panelen aan de wand? Bel dan direct.

088 134 7600