Felt PhotoWall

Klasse-A absorptie met een fotografische uitstraling

De PETFelt panelen worden met een speciaal procedé voorzien van een fotografische afbeelding. De PETFelt panelen zijn 200 x 300 cm waardoor je nagenoeg geen naden hebt. Achter het PETFelt zit een duurzame en biobased klasse-A geluid absorber. Het geheel zorgt voor een fotografisch paneel met de beste absorptie.

  • AW-waarde van 1,2
  • fotografische afdruk
  • naadloos
  • 1200 x 1200 dpi

Fotografisch afdruk

De combinatie van de printer en het PETFelt hebben we na veel proberen gevonden. Door de unieke eigenschappen van beiden krijgen we een fotografische afdruk zonder in te boeten op de akoestische prestaties. Het beste van 2 werelden.

Na het printen snijden we op de hoeken een v-groef zodat er een gesloten hoek ontstaat. Dat zit er erg fraai uit en heel strak. Tevens snijden we de panelen digitaal op het gewenste formaat wat nodig is. Dit zorgt voor hele kleine naden die je nagenoeg niet kan zien.

Het resultaat, een grote foto die zijn weerga niet kent en ook nog super stil is.

AW-waarde van 1,2

Onder de fotografische print zit een 60 mm dik absorptiemateriaal. Dit zorgt voor de hoogste geluiddempende waarde waardoor je met dit fotografische behang de akoestiek in een ruimte geweldig kan maken.

Met andere woorden, een NRC-waarde van 1.0, AW-waarde van 1,2 of Klasse-A. Allemaal termen voor hetzelfde: Felt PhotoWall heeft de beste geluiddemping die te behalen is.

Een prachtig behang met de beste akoestische prestaties.

1200 x 1200 dpi

Onze printer kan een unidirectioneel 1200 x 1200 dpi printen. Dit duurzame print procédé zorgt voor een ‘matte’ uitstraling maar wel met krachtige kleuren. Hierdoor ‘spiegelt’ de print niet en ziet er erg sjiek uit.

Door de 1200 x 1200 dpi krijg je een hele fijne afdruk waardoor je op 30 cm afstand nog steeds een scherp beeld hebt.

Ook kan je gebruik maken van de foto databank van Het Stille Verzet met meer dan 3800 High Res foto’s die je mag gebruiken. Bel ons direct als je ook zo een mooie, stille foto aan je wand wilt hebben.

Een favoriete foto aan de muur en een goede akoestiek?

Opbouw

60 mm akoestische absorptie en 12 mm PETFelt

Bevestiging

De foto wordt aan de wand verlijmd

Formaten

De basispanelen zijn 200 x 300 cm dus we kunnen heel groot werken en hebben nagenoeg geen naden

Werkwijze

We hebben een bepaalde manier van werken die goed werkt

We bereken eerst de hoeveelheid absorptie er nodig is in de ruimte. Dan zoeken we samen met je naar de perfecte foto of foto’s, en dan gaan we aan het werk. We maken een afspraak om te monteren.

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van een akoestisch wandpaneel is 1,2 oftewel klasse-A

Akoestisch fotobehang van PETFelt in mijn kantoor. Dat ziet er tof uit !

Wil je een mooie, stille foto aan de wand? Bel dan direct.

088 134 7600