Greenwall 2.0

Groene akoestische wand van Silent Paper, platmos, bolmos en takjes

Een prachtige akoestische moswand die al het geluid opneemt en niet om onderhoud vraagt. Een droom die werkelijkheid wordt. Deze akoestische moswand komt in twee varianten: een Greenwall voor de akoestiek, en een Greenwall voor de decoratie. Beiden met dezelfde unieke, natuurlijke uitstraling. Het heeft dan ook niet voor niets de bijnaam ‘groene kanjer’.

  • natuurlijk product
  • onderhoudsvrij
  • AW-waarde van 1,2
  • brandvertragend

Natuurlijke oplossing en 100% onderhoudsvrij

Deze akoestische moswand is letterlijk en figuurlijk een groene akoestische oplossing. Vanaf het moment dat het mos geoogst wordt tot het moment dat het aan jouw wand bevestigd is, is het traject duurzaam. En daar zien wij op toe. Een prachtige akoestische moswand die al het geluid opneemt en ook nog eens 100% onderhoudsvrij is.

AW-waarde van 1,2

De Greenwall 2.0 komt in twee varianten. De ene Greenwall is puur decoratief; als er geen absorptie nodig is gaan we deze ook niet toevoegen. De andere Greenwall is decoratief én akoestisch: met een AW-waarde van wel 1,2! Daar plaatsen we een akoestische laag van Silent Paper onder het mos zodat het geluid opgenomen wordt.

Brandvertragend en duurzaam productieproces

Elke fase van het productieproces is duurzaam ingericht. Nadat het mos brandvertragend is gemaakt wordt het gesorteerd. Per grootte en gewicht wordt het verpakt en vervoerd naar onze werkplaats. Wij hebben vervolgens weer een speciaal team klaarstaan die het mos tot dit mooie, unieke, groene product verwerkt.

Onder deze link kan je de brandcertificaten downloaden:
Fire_certification_Long_moss
Fire_certification_Flat_moss
Fire_certification_Ball_moss

Echte fluisterstille natuur in mijn werkkamer

Opbouw

9 mm formaldehyde-vrij MDF, 40 mm Silent Paper, 8 mm platmos met bolmos, takjes

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Silent Paper is gemaakt van papier emulsie wat een rest product is van de papierindustrie. Dit Silent Paper is biobased en brandvertragend gemaakt. Vanaf 40 mm dik is het klasse-A absorptie.

Het platmos en bolmos wordt op de natuurvezel gelijmd zodat het geluid kan doordringen en het voldoende vast blijft zitten. De takjes worden naderhand toegevoegd.

Bevestiging

De Greenwall 2.0 panelen wordt geschroefd aan de wand gemonteerd

Afwerking

Het is mogelijk om de Greenwall 2.0 uit te laten voren met plint en frame erom heen.

Formaten

Wij maken de panelen zo groot mogelijk in onze werkplaats.

Wij maken in onze werkplaats zo groot mogelijk panelen van 1200 x 2400 mm en soms nog langer zodat we verticaal een wanddeel uit een stuk kunnen uitvoeren mits de toegang dit toelaat. De panelen koppelen we aan de muur als we deze monteren. Op deze werkwijze krijgen we een naadloze groene wand.

AW-waarde

De AW-waarde van een standaard paneel is 0,4 maar kunnen we ook uitvoeren met Silent Paper en dan krijg je een AW-waarde van 1,2

Echte natuur in je kantoor zonder onderhoud en super stil?

Wil je meer weten over hoe we dat doen en hoe jij ook zo’n mooie groene wand in je kantoor kan krijgen. Bel ons en wij helpen je gelijk.

088 134 7600