Akoestiek

Het vinden van de juiste akoestische oplossing

Iedere keer wanneer je een ruimte binnenstapt, is de akoestiek anders. Een goede akoestiek is ontzettend belangrijk. Weten wat akoestiek is en het berekenen van de akoestiek is dan ook essentieel voor het vinden van de juiste akoestische oplossing.

Meer over Akoestiek

Circulaire Economie

De circulaire aanpak van Het Stille Verzet

Wanneer we al deze grondstoffen of afval hergebruiken en omtoveren tot een nieuw, bruikbaar product, dragen we op de juiste manier bij aan het voortbestaan van onze wereld. Het Stille Verzet werkt dan ook zoveel mogelijk met duurzame- en circulaire grondstoffen. Producten die niet alleen een tweede, maar ook een derde, vierde en vijfde leven zullen krijgen.

Meer weten over de Circulaire Economie

Biophilic Design

De voordelen van Biophilic Design

Bij Het Stille Verzet werken we zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame producten. Niet alleen omdat wij graag bijdragen aan het behoud van onze wereld, maar ook omdat dit biophilic design de gezondheidsvoordelen van de relatie tussen mens en natuur benut. Het resultaat? Een fijne, natuurlijke werkomgeving, een hoger welzijn en zelfs meer rendement.

Meer over Biophilic Design

Headline over onze werkwijze

Analyse

We analyseren de tekeningen met bemating en maken daar een eerste analyse voor. Dit is vrij algemeen en geeft een idee hoeveel absorptie en welke klasse absorptie er nodig is om het probleem op te lossen. Om hier een exact beeld van te krijgen kunnen we ook een galmtijd meting op locatie maken met een gelikte rapportage

De oplossing

De hoeveelheid en soort akoestische oplossing koppelen we aan de mogelijke oplossingen die wij kunnen bieden. Wensen van de klant en de bestaande omgeving kunnen we combineren zodat het bestaande interieur-ontwerp niet aangetast hoeft te worden.

Voorbereiding

Als er witte rook is komt de planning in beeld. We maken duidelijke afspraken over hoe de opdracht uitgevoerd wordt. Wij maken veel zaken pre-fab zodat we bij de klant maar zo minimaal mogelijk hoeven te zijn, geeft ook minder overlast.

Realisatie

Tijdens de installatie of montage is onze projectleider het aanspreekpunt. Bij hem kan je terecht met al je vragen. De oplevering gebeurt met de adviseur met wie de verwachtingen zijn gecreëerd. Tevens kan er nog een meting gedaan worden als er garantie afgesproken is over het resultaat.

Akoestische meting

Meten is weten en weten is verbeteren

Ons doel is ook onze gezamenlijke passie, namelijk ‘op een creatieve en duurzame wijze de werkomgeving van onze klanten stil maken’. En dat doen we door het leveren van akoestische kwaliteitsproducten van Hollandse bodem, gemaakt door de beste vakmensen.

Vraag een meting aan

In stilte werken zonder gestoord te worden?

Meer weten oven de circulaire akoestische concentratiewerkplek? Bel ons en wij kunnen er alles over vertellen.

088 134 7600