Bark

Duurzame schorspanelen als natuurlijke diffuser

Deze decoratieve natuurlijke panelen zijn een sierraad voor elke ruimte. De stukjes schors zijn gestoomd en stuk voor stuk uitgezocht, eenzijdig geschuurd en gepuzzeld tot vloeiende natuurlijke lijnen. De Bark panelen kunnen we uitvoeren als wand of met een mooie lijst. Dus wil je het geluid in de ruimte verbeteren en de natuur naar binnen halen, twijfel dan niet.

  • decoratief
  • natuurlijk materiaal
  • diffuus effect
  • elke grootte is mogelijk

Natuurlijk materiaal

Deze stukken schors worden in Portugal voor ons geselecteerd. De kleine stukken worden in zakken gedaan en worden verkocht als bodembedekker voor de tuin. De grotere stukken worden voor ons gestoomd en verzameld in bigbags.

In onze werkplaats sorteren we de schors op grootte en schuren een zijde vlak zodat deze verlijmd kan worden. De makers in onze werkplaats sorteren en puzzelen de panelen in elkaar zodat ze ook naadloos tegen elkaar gezet kan worden.

Diffuus effect

De Bark panelen zijn goed voor het geluid in de ruimte. Deze panelen fungeren als een diffuser. Het is geen officiële diffuser, want de schors panelen zijn niet gelijk waardoor het effect varieert. Het werkt als een diffuser erg goed, maar is door de vorm niet te standaardiseren. Het schors ‘breekt’ het geluid en zorgt dat de akoestiek wordt verbeterd.

Decoratief

Bark kunnen wij met lijst of als gehele wand uitvoeren. Zeg maar hoe je het wilt en wij maken het. Als een paneel met een mooi mat zwart kader van hout of blank staal. Een complete wand is ook mogelijk en we kunnen zelfs de hoeken naadloos verwerken.

Dus wil je de natuur naar binnen halen en het geluid verbeteren, dan is de Bark een goede en mooie oplossing.

Natuur en gezelligheid en akoestiek, wauw

Opbouw

9 mm formaldehyde-vrij MDF, 30 - 60 mm Berkenschors

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant krijg je een gezond akoestisch product. Het beste van vele werelden.

Bevestiging

De panelen kunnen direct op de wand gemonteerd worden of met keeplatten, zodat de panelen ook eenvoudig gedemonteerd kunnen worden.

Afwerking

Panelen kunnen met plint in elke RAL-kleur uitgevoerd worden.

Formaten

Nagenoeg is elk formaat mogelijk. De Bark kunnen we als een puzzelstuk naadloos verlengen.

Een decoratieve natuurlijke wand en diffuser?

Als je meer wilt weten over deze natuurlijke wand met bijzondere kwaliteiten ? Bel ons en wij helpen je uit de droom.

088 134 7600