Green Island

Akoestische plafondeilanden

Akoestische plafondeilanden in verschillende formaten en vormen. Natuurlijk met de vertrouwde akoestische eigenschappen. De kwaliteit zit onder de motorkap.

Het witte PETFelt wordt als een ‘deksel’ gemaakt en verstevigd met een houten frame. In het frame komt Silent Paper zodat het plafondeiland aan 2 zijden een klasse-A absorptie heeft.

  • diverse formaten
  • ook in CornFelt
  • klasse-A
  • verlichting mogelijk

Ook uit te voeren in biobased CornFelt

CornFelt is 100% composteerbaar PETFelt en is gemaakt van mais. Het is plantaardig PETFelt en helemaal nieuw in Nederland. Na de gebruiksperiode kunnen wij CornFelt weer innemen en dit industrieel composteren. Enkele weken later levert dit een zak tuinaarde op. Deze nutriënten kunnen gebruikt worden voor het groeien van nieuwe gewassen en vervolgens voor de productie van nieuw CornFelt. Zo dragen we bij aan een circulaire economie zonder afval.


Dit PETFelt is er nu alleen nog maar in de kleur wit. Zodra we meer aanvragen krijgen voor CornFelt kunnen we ook gemêleerde kleuren maken.

Wil je ook akoestische plafondeilanden voor een gezond interieur, bel ons en wij gaan direct aan de slag!

Klasse-A absorptie

Klasse-A: en dat merk je. Met een AW-waarde van 1,2 is dit akoestische plafondeiland een geweldige oplossing voor een kantoorruimte.

Dit is met recht een klasse-A akoestisch product dat ook nog eens qua maatvoering helemaal naar wens uit te voeren is. Het akoestische plafond zal aan de bovenzijde worden gevuld met een natuurlijke absorber waardoor het hele geluiddempende plafondeiland een AW-waarde krijgt van 1,2 oftewel een klasse-A product.

Diverse formaten mogelijk

De PETFelt panelen zijn 3000 x 2000 mm en we kunnen zo efficiënt mogelijk er een akoestisch plafondeiland van maken. Elk Green Island zal geassembleerd worden met schroeven of bouten. Geen lijm zodat na de gebruiksperiode het ook composteerbaar is.

Elk Green Island komt met een akoestisch rapport, brand- en rookklasse rapport. Dus een goede akoestiek, juiste documentatie en gegarandeerde kwaliteit.

Een plafondeiland gemaakt van mais, te gek

Opbouw

12 mm PETFelt ingefreesd en gevouwen naar de juiste maatvoering

Bevestiging

Green Island worden met RVS tuien en stelmogelijkgheden opgehangen

Afwerking

De monteurs van Het Stille Verzet monteren deze akoestische eiland op locatie.

Formaten

Maximale formaat PETFelt is 3000 x 2000 mm.

Densiteit

PETFelt heeft een densiteit van 2000 gr/m2

Akoestische absorptie-waarde

AW-waarde van 1,2 oftewel een klasse-A absorptie

Akoestische plafondeilanden met of zonder verlichting.

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij duurzaam zien? Bel ons en wij vertellen je er graag over.

088 134 7600