Green Island

Akoestische plafondeiland van biodegradable PETFelt

Akoestische plafondeilanden in verschillende formaten en vormen. Natuurlijk met de vertrouwde akoestische eigenschappen. De kwaliteit zit onder de motorkap. Het witte PETFelt is gemaakt van mais. Dit is een noviteit, het eerste plantaardige PETFelt van Europa. Een primeur en gelijk een Eyecatcher. Dus geen vervuilend steen- of glaswol maar puur natuur.

  • diverse formaten
  • composteerbaar
  • klasse-A
  • verlichting mogelijk

Composteerbaar

Composteerbaar of biodegradable. Dit PETFelt is 100% composteerbaar en is gemaakt van mais. Het is plantaardig PETFelt en helemaal nieuw in Nederland. Dit PETFelt is er nu nog in alleen maar in de kleur wit. Zodra we hier voldoende fans en projecten hebben ingevuld kunnen we ook gemêleerde kleuren maken. Stapje voor stapje naar een duurzaam interieur waar men in een gezonde omgeving kan werken.

Wil je ook akoestische plafondeilanden voor een gezond interieur, bel ons en Yes we Can !

Klasse-A absorptie

Klasse-A: en dat merk je. Met een AW-waarde van 1,2 is dit akoestische plafondeiland een geweldige oplossing voor een kantoorruimte.

Dit is met recht een klasse-A akoestisch product dat ook nog eens qua maatvoering helemaal naar wens uit te voeren is. Het akoestische plafond zal aan de bovenzijde worden gevuld met een natuurlijke absorber waardoor het hele geluiddempende plafondeiland een AW-waarde krijgt van 1,2 oftewel een klasse-A product.

Diverse formaten mogelijk

De PETFelt panelen zijn 1200 x 2400 mm en we kunnen zo efficiënt mogelijk er een akoestisch plafondeiland van maken. Elk Green Island zal geassembleerd worden met schroeven of boeten. Geen lijm zodat na de gebruiksperiode het ook composteerbaar is.

Elk Green Island komt met een akoestisch apport, brand-en rookklasse rapport. Dus een goede akoestiek, juiste documentatie en gegarandeerde kwaliteit.

Een plafondeiland gemaakt van mais, te gek

Opbouw

9 mm PETFelt ingefreesd en gevouwen naar de juiste maatvoering

Bevestiging

Green Island worden met RVS tuien en stelmogelijkgheden opgehangen

Afwerking

De monteurs van Het Stille Verzet monteren deze akoestische eiland op locatie.

Formaten

Maximale formaat PETFelt is 1200 x 2400 mm.

Densiteit

PETFelt heeft een densiteit van 1800 gr/m2 met een gecontroleerde airflow

Akoestische absorptie-waarde

AW-waarde van 1,2 oftewel een klasse-A absorptie

PETFelt gemaakt van maisafval? Wauw

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij duurzaam zien?. Bel ons en wij vertellen je er graag over.

088 134 7600