Akoestische baffles

Geluiddempende plafond elementen in 3 kleuren met een geweldige akoestiek

Het klinkt misschien wat gek, maar akoestische baffles zijn verticale, akoestische, geluiddempende plafond panelen. Deze akoestische wonders absorberen geluid van twee zijden, waardoor ze enorm effectief zijn. En de dikte van minimaal 50 mm zorgt er ook nog eens voor dat ze geluid van meerdere frequenties opvangen. Zo simpel en zo effectief.

  • meerdere vormen
  • dubbelzijde absorptie
  • AW-waarde van 1,2
  • duurzaam & circulair

Circulair product

Deze geluiddempende plafond panelen zijn gemaakt van minimaal 60% gerecycled PET. Deze grondstoffen komen uit reststromen die samen met Virgin grondstoffen een PET deken maakt. De hoeveelheid gerecyclede grondstoffen wordt elk jaar meer en meer. Wij zijn er op uit om samen met onze producent naar een 100% gerecyclede PET deken te komen. Daar gaan we voor.

Meerdere vormen beschikbaar

Deze geweldige geluiddempende plafond panelen absorberen geluid van twee zijden en vangen meerdere frequenties op. Of je nu een baffle van 3 meter wilt, of een golvende onderzijde die iedere keer verspringt: alles is mogelijk! Daag ons uit, en we verbazen je graag.

Dubbelzijdige absorptie

Deze akoestische wonders absorberen geluid van twee zijden, waardoor ze enorm effectief zijn. Daarnaast kun je onze akoestische baffles in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgen. Kies je kleur en je formaat, en ga direct aan de slag om de wereld stiller te maken.

akoestische baffles in diverse vormen dat is akoestiek 2.0

Opbouw

50 mm gerecycled akoestisch PET

Bevestiging

De akoestische baffles worden met een RVS stelsysteem met tuien aan het plafond bevestigd

Kleuren

De geluiddempende baffles zijn in wit, zwart en gemĂȘleerd grijs beschikbaar

Formaten

Akoestische baffles zijn in bijna elke denkbare vorm en formaat te maken.

Samenstelling

Akoestisch PET is gemaakt van minimaal 60% gerecyclede content.

Densiteit

Akoestisch PET heeft een densiteit van 2800 g/m2 wat ook voor een perfecte akoestiek zorgt.

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde is 1,2

Wij gebruiken AW-waarde als vaste waarde om de akoestische absorptie uit te drukken. Een AW-waarde van 1,2 is de beste absorptie. Het is geen logaritmische berekening. Dus als je voor een ruimte 5 m2 akoestische absorptie nodig hebt met een AW-waarde van 1,2. En het product heeft maar een AW-waarde van 0,6 dan heb je voor deze ruimte dus 10 m2 akoestische absorptie nodig oftewel 10 m2 product. Bij Het Stille Verzet berekenen we zo een bepaalde spraakverstaanbaarheid o.b.v. de eerste meting of berekening en hoeveel absorptie er dan van welke kwaliteit toegevoegd moet worden.

Organisch gevormde baffles aan m'n plafond. Hoe dan?

Wil je meer weten over akoestische baffles of hoe wij deze als kunst aan je plafond kunnen maken? Bel ons en we leggen alles piekfijn uit.

088 134 7600