Tiles

Akoestische tegels van PET geconfectioneerd met een mooie duurzame stof

Een prachtig stoffen paneel voor geluiddemping dat het geluid perfect absorbeert. Een houten basis met akoestisch PET, afgewerkt met een duurzame wollen Camira Blazer Lite stof. Dankzij de 32 gemêleerde kleuren kun je met dit akoestische schilderij prachtige combinaties maken. Warme kleuren én een geweldige akoestiek.

  • 31 kleuren
  • duurzame stof
  • AW-waarde van 1,2
  • circulair product

31 gemêleerde kleuren

Camira Blazer Lite is de stof die op deze akoestische tegels prima past.Het is een akoestische stof die in de UK gemaakt wordt van hennep, vlas en andere natuurlijke materialen. Met de durzaamheidsclaim van Camira zit het wel goed en de 31 kleuren met veel gemêleerde kleuren kan je in elk ontwerp wel met deze Tiles aan de slag.

Kleuren Camira Blazer Lite:
Camira Blazer Lite Color chart

Duurzaamheidsclaim Camira:
Blazer Lite duurzaamheid

Duurzaam en circulair poduct

De basis van deze akoestische tegels wordt gevormd door gerecycled akoestisch PET. Het akoestisch PET is een mooi voorbeeld van een product dat volgens de circulaire regels bedacht, ontworpen en gemaakt is. Zelfs ná de gebruiksperiode kunnen we dit stukje design met 30% nieuw PET omtoveren tot een nieuw prachtwerk.

AW-waarde van 1,2

Deze prachtige akoestische tegels hebben een klasse-A akoestiek. Met andere woorden; het geluid ‘vliegt’ erin. Jouw wand kan er prachtig uitzien én een geweldig effect hebben op de akoestiek. Krachtige akoestiek en een mooi stukje design aan je muur.

Die verschillende tegels met gemêleerde kleuren, prachtig

Opbouw

Akoestisch PET geconfectioneerd met Camira Blazer Lite stof

Bevestiging

De akoestische tegels worden met dubbelzijdig tape, klittenband of kit gemonteerd op de wand

Formaten

Het formaat is 580 x 580 mm zo is er nagenoeg geen verlies met de stof die op een breedte van 1700 mm geproduceerd wordt.

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van een akoestisch gestoffeerd wandpaneel is 1,2

Tiles is in 31 kleuren Camira Blazer Lite uit te voeren

Akoestische tegels met 31 kleuren. Keuzestress!

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden met Tiles of inzicht geven met keuzestress? Bel ons op en we snellen te hulp.

088 134 7600