NoWaste PETFelt panelen

NoWaste PETFelt panelen die je zelf kan ontwerpen

Wij verwerken veel PETFelt panelen en er blijven altijd stukken PETFelt over. Die snijden en bewerken wij weer tot kleine PETFelt panelen en zo gaat er niets verloren. Duurzaamheid ten top.

NoWaste PETFelt komt in 2 ontwerpen met 3 of 4 kleuren waarbij het wit en grijs of antraciet altijd de basis zijn. Aan de hand van de voorraad die wij hebben kan je zelf je NoWaste PETFelt paneel samenstellen.

  • circulair ontwerpen
  • zelf ontwerpen
  • maximale vrijheid
  • zelf monteren

Maximale vrijheid

Wij geven je alle tools om in je ontwerp je eigen smaak te geven en een circulair ontwerp te maken. Wij hebben 70 kleuren PETFelt en wij betrekken ook PETFelt van klanten die na een project PETFelt van een bepaald volume over hebben. Zo gaat er zo min mogelijk verloren en dat is waar wij het voor doen.

Onze vakmensen snijden en bewerken alle stukken PETFelt in patronen en werken deze nog na. Dus elk stuk PETFelt van minimaal 400 mm grootte gebruiken wij weer. Wij delen het ontwerp in op het stuk PETFelt wat wij beschikbaar hebben.

Wij leveren de NoWaste PETFelt in een doos met het ontwerp als ‘grid’ erbij. Zo kan je zelf de puzzel maken om de NoWaste wand op te bouwen. Je mag ook wisselen daar ben je helemaal vrij in. Het PETFelt is eenvoudig bij te snijden met een Stanley mes zodat het ook naadloos en gemakkelijk om een WCD verwerkt kan worden. Ook zit er altijd extra materiaal bij als je een keer de mist in gaat.

Circulair ontwerpen

Dit is nu echte een ‘Hands on’ circulaire oplossing. Waardecreatie van afval met vakmanschap als toolkit.

De NoWaste PETFelt panelen worden gemaakt van de reststukken die wij overhouden van projecten. Wij verzamelen deze stukken totdat wij voldoende hebben om minimaal 2 m2 van NoWaste PETFelt te maken. Deze reststukken snijden wij in patronen met een V-cut en patronen aan de bovenzijde en coderen deze.

Als je zelf de kleuren wilt bepalen dan kan je bij ons een Illustrator template aanvragen die je zelf kan invullen met de gewenste kleuren. Dan is het ook mogelijk om dit patroon in je voorstel op te nemen.

Op naar zo min mogelijk afval.

Kleurkaart PETFelt

Zelf ontwerpen

Er zijn nu 2 ontwerpen van NoWaste PETFelt. Altijd gebruiken wij wit en antraciet of donkergrijs als basis. Daarbij kan je kiezen voor 1 en 2 kleuren PETFelt die je wilt toevoegen. Meestal is het makkelijker om met 1 extra kleur te werken aangezien wij anders van beide kleuren evenveel op voorraad moeten hebben.

Soms gaan er ook bepaalde kleuren PETFelt uit ons assortiment of wij krijgen van leveranciers een batch PETFelt dan kunnen we heel specifiek met die kleur werken. Als je daar zelf ideeën of mogelijkheden voor hebt horen wij dat natuurlijk graag.

Een duurzame en circulaire akoestische oplossing? Natuurlijk

Is er een template beschikbaar?

De templates zijn te downloaden op deze pagina of aan te vragen bij jeroen@stilleverzet.nl

Levering

Je kan de NoWaste PETFelt zelf samenstellen en monteren op de wand.

Formaten

In principe leveren we de NoWaste PETFelt per m2. We leveren een montagetekening mee zodat het monteren heel makkelijk gaat.

Vul je gegevens in om het NoWaste PETFelt bestand te downloaden.

Geweldige patronen die je zelf kan samenstellen

Wil je zelf een NoWaste PETFelt wand ontwerpen? Bel dan direct.

088 134 7600