Partition PETFelt

Hangende PETFelt ontwerpen in 8 ontwerpen en 75 kleuren

PETFelt panelen die inzetbaar zijn als visuele of akoestische afscheiding in 8 organische- of architectonische ontwerpen.

Meer dan 8 ontwerpen uit te voeren in meer dan 75 kleuren waardoor het in elk ontwerp of interieur past. Elk paneel is uitgevoerd met een geanodiseerd aluminiumstrip waarop de ophanging gemonteerd is. Montage aan het systeemplafond of bouwkundig plafond – beide is geen probleem.

Je krijgt het paneel helemaal kant-en-klaar aangeleverd en is in een paar minuten ready to go.

  • 8 mooie ontwerpen
  • minimaal 70 kleuren
  • flexibele montage
  • visuele afscherming

Minimaal 70 kleuren

De teller staat op ruim 78 kleuren PETFelt. Maar pas op er ontstaat al heel snel keuzestress.. Met de 78 kleuren en de verschillende ontwerpen kan je 624 combinaties maken.

Moraal van het verhaal: Leef je uit, Het Stille Verzet heeft voor ieder wat wils.

Kleurkaart PETFelt

8 ontwerpen beschikbaar

Onze ontwerpers hebben 8 ontwerpen gemaakt waarbij het uitgangspunt organische en architectonische invloeden zijn geweest. Dit levert verrassende hippe ontwerpen op die met de ruim 70 kleuren PETFelt uitgevoerd kunnen worden.

De patronen zijn zo ontworpen dat ze altijd vloeiend doorlopen, je kunt dus meerdere Partition PETFelt panelen naadloos naast elkaar hangen.
Hierdoor kan je dit ontwerp inzetten als een visuele afscheiding tussen een groep bureau’s of een zitje. Door het gekozen ontwerp hoef je je niet helemaal opgesloten te voelen.

Flexibele montage

Elk Partition PETFelt paneel zal aan de bovenzijde uitgevoerd worden met een geanodiseerd aluminium profiel. Zo blijft het paneel in vorm ook als er aan getrokken of tegenaan gelopen wordt.

Op de aluminium strip worden er 2 bussen gemonteerd waar de RVS tui mee gesteld kan worden. Als het paneel aan een systeemplafond gemonteerd zal worden leveren we er 2 klemmen bij en anders 2 ogen met pluggen om aan het bouwkundig plafond te monteren.

Oftewel je hoeft je geen zorgen te maken, we leveren een Partition PETFelt paneel helemaal compleet af!

PETFelt panelen in 70 kleuren? Yes We Can!!

Dikte van het PETFelt

Standaard leveren we 9 mm in 70 kleuren en 6 kleuren in 12 mm dikte. Andere diktes in overleg

Levering

Wij leveren het Partition PETFelt paneel in een kartonnen doos met de ophanging al gemonteerd zodat het paneel gelijk opgehangen kan worden.

Formaten

De Partition PETFelt panelen zijn standaard 1200 x 2400 mm

Vul je gegevens in om het Partition PETFelt bestand te downloaden.

Visuele en akoestische afscherming op kantoor

Op kantoor afscherming tussen bureauklusters of meer privacy. Laat maar weten wat we voor je kunnen betekenen.

088 134 7600