Silent Seaweed

Akoestisch zeewier

Dit zeewier komt uit de Noordzee en wordt bewerkt tot een geweldig biobased akoestische oplossing. Mooier wordt het niet. Met een klasse-A en alle certificeringen op zak is dit echt het beste jongetje van de klas.

We leveren de panelen met een mooie lijst of fraaie eikenhouten tegelkruisjes. Zo ziet vakmanschap er nu uit.

  • natuurlijk product
  • geen onderhoud
  • AW-waarde van 1,2
  • biobased

Natuurlijk en 100% onderhoudsvrij product

Silent Seaweed heeft geen onderhoud nodig. Het zeewier wordt na het verzamelen gewassen en gedroogd. Na de droging wordt het zeewier vernaald en met een binder tot een akoestische mat van 40 mm gevormd. Daarna wordt de Silent Seaweed in een gemakkelijke maatvoering gesneden – de maximale maatvoering is 1100 x 3000 mm. Wij bieden het aan in elke gewenste maatvoering hieronder.

Een product wat alleen bewonderd hoeft te worden. Dat is wanneer Silent Seaweed het best tot zijn recht komt.

AW-waarde van 1,2

De Silent Seaweed heeft een akoestische waarde van 1,2 oftewel een klasse-A absorptie. Dat is geweldig en maakt dit met recht een van de weinige biobased akoestische producten die op de markt zijn.

De panelen zijn getest in een officiële galmkamer, de AW-waarde komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Op verzoek kunnen wij deze meting naar je toesturen.

Biobased & variatie

Silent Seaweed is een biobased product met een negatieve CO2 impact. Dit betekent dat het meer CO2 opneemt dan dat productie er van heeft uitgestoten. Bij interesse kunnen we de officiële certificaten en verklaringen toesturen. Silent Seaweed is ook volledig recyclebaar en circulair.

Silent Seaweed heeft meerdere gezichten. Zoals je op de laatste afbeelding kunt zien, kan je de Silent Seaweed ook ‘andersom’ toepassen. Geef je persoonlijke voorkeur aan ons door en Het Stille Verzet zorgt er voor dat Silent Seaweed binnenkort in jouw ruimte hangt!

Biobased akoestiek, heerlijk

Heeft Silent Seaweed onderhoud nodig?

Dit zeewier blijft prima door de tijd heen

Akoestiek

Silent Seaweed kunnen we leveren in diverse diktes maar de 40 mm is voldoende dik om klasse-A te halen. Daarom bieden we alleen die dikte aan.

Bevestiging

Silent Seaweed kan met keeplatten maar ook direct op de wand gemonteerd worden

Formaat

Onze maximale maatvoering is 1100 x 3000 mm maar wij kunnen nagenoeg elke maatvoering aanbieden

Zeewier en een geweldige akoestiek

Wil je ook een goede akoestiek en een natuurlijke oplossing? Bel ons en we helpen je direct.

088 134 7600