Silent Seaweed

Akoestisch zeewier

Dit zeewier komt uit de Noordzee en wordt bewerkt tot een geweldig biobased akoestische oplossing. Mooier wordt het niet. Met een klasse-A en alle certificeringen op zak is dit echt het beste jongetje van de klas.

We leveren de panelen met een mooie lijst of fraaie eikenhouten tegelkruisjes. Zo ziet vakmanschap er nu uit.

  • natuurlijk product
  • geen onderhoud
  • AW-waarde van 1,2
  • biobased

Natuurlijk en 100% onderhoudsvrij product

Silent Seaweed heeft geen onderhoud nodig. Het zeewier is nadat het uit de zee gevist is gewassen en gedroogd. Na de droging wordt het zeewier vernaald en met een biobased binder tot een akoestische mat van 40 mm gemaakt. Daarna wordt de Silent Seaweed in een gemakkelijke maatvoering gesneden – de maximale maatvoering is 1100 x 3000 mm en wij bieden hem het aan in elke gewenste maatvoering.

Er is geen onderhoud nodig alleen heel veel aandacht en liefde. Dan komt de Silent Seaweed het beste tot zijn recht.

AW-waarde van 1,2

De Silent Seaweed heeft een akoestische waarde van 1,2 oftewel een klasse-A absorptie. Dat is geweldig en maakt dit met recht een van de weinige biobased akoestische producten die op de markt zijn.

Het is getest in een galmkamer dus het komt niet zomaar uit de lucht vallen en wij kunnen deze meting naar je toesturen. Ook met de brandklasse zit het helemaal snor. Een B2 certificering kunnen we afgeven waardoor het veilig te gebruiken is op kantoor of in je huis.

Biobased & variatie

Over biobased valt eigenlijk niet zoveel te zeggen behalve dat het hele product biobased is. Dat er weinig over te zeggen valt is dus een heel goed teken. En dat kunnen we ook nog bewijzen met de certificaten en verklaringen die wij kunnen laten zien.

Zoals je op de laatste afbeelding kan zien kan je de Silent Seaweed ook ‘andersom’ toepassen wat sommige klanten ook heel fraai vinden. Dus deze oplossing heeft meerdere gezichten. Waar vindt je dat tegenwoordig nog? Bij Het Stille Verzet.

Biobased akoestiek, heerlijk

Heeft Silent Seaweed onderhoud nodig?

Dit zeewier blijft prima door de tijd heen

Akoestiek

Silent Seaweed kunnen we leveren in diverse diktes maar de 40 mm is voldoende dik om klasse-A te halen. Daarom bieden we alleen die dikte aan.

Bevestiging

Silent Seaweed kan met keeplatten maar ook direct op de wand gemonteerd worden

Formaat

Onze maximale maatvoering is 1100 x 3000 mm maar wij kunnen nagenoeg elke maatvoering aanbieden

Zeewier en een geweldige akoestiek

Wil je ook een goede akoestiek en een natuurlijke oplossing? Bel ons en we helpen je direct.

088 134 7600