Shapes

Akoestische tegels van PET met creatieve vormen die naadloos tegen elkaar passen

Deze geweldige akoestische tegels van PET komen in een gemêleerde grijze kleur. De hippe geometrische vormen worden uit 50 mm dik akoestisch PET gesneden. De losse vormen kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden; hoe lang of hoe hoog je muur ook is. Geweldige akoestiek én een design dat je helemaal naar eigen hand kan zetten.

  • 4 vormen
  • circulair product
  • AW-waarde van 1,2
  • brandvertragend

Circulair product

Shapes van PET zijn een mooi voorbeeld van een product dat volgens de circulaire regels bedacht, ontworpen en gemaakt is. Zelfs ná de gebruiksperiode kunnen we dit stukje design met 30% nieuw PET omtoveren tot een nieuw prachtwerk. Een geweldig voorbeeld van upcycling. Design en duurzaamheid kunnen hand in hand.

AW-waarde van 1,2

Twee keer 50 mm akoestisch PET: wauw, wat een stilte. Met een AW-waarde van 1,2 is deze akoestische wand één van de toppers uit ons assortiment. Dit is met recht een klasse-A akoestisch product dat ook nog eens volledig naar wens ontworpen kan worden. Je mag de Shapes zelf monteren of je laat het over aan ons.

Keuze uit 3 creatieve basis vormen

De vezels die voor dit product nodig zijn komen voor maximaal 60% een gerecyclede bron. Zodra ons basismateriaal klaar is gaan wij aan de slag met het snijden en construeren van de tegels. De losse vormen kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden; hoe lang of hoe hoog je muur ook is.

3D knuffelmuur en het ziet er ook nog modern uit

Opbouw

enkelzijdig 50 mm gerecycled akoestisch PET en er zijn vormen die dubbel zo hoog uitvoert worden.

Bevestiging

Alle Shapes worden los geleverd en kunnen met lijm aan de wand bevestigd worden.

Formaten

Hieronder het overzicht is formaten en vormen die beschikbaar zijn.

In ons assortiment zitten 3 basis vormen die soms weer uit andere vormen bestaan. De vierkante vorm van Tile is 400 x 400 mm en de andere maatvoeringen zijn hiervan afgeleid.

Diverse geometrische vormen

Samenstelling

Akoestisch PET is gemaakt van 100% gerecyclede content.

Densiteit

Akoestisch PET heeft een densiteit van 2800 g/m2 wat ook voor een perfecte akoestiek zorgt.

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde is 1,2

Wij gebruiken AW-waarde als vaste waarde om de akoestische absorptie uit te drukken. Een AW-waarde van 1,2 is de beste absorptie. Het is geen logaritmische berekening. Dus als je voor een ruimte 5 m2 akoestische absorptie nodig hebt met een AW-waarde van 1,2. En het product heeft maar een AW-waarde van 0,6 dan heb je voor deze ruimte dus 10 m2 akoestische absorptie nodig oftewel 10 m2 product. Bij Het Stille Verzet berekenen we zo een bepaalde spraakverstaanbaarheid o.b.v. de eerste meting of berekening en hoeveel absorptie er dan van welke kwaliteit toegevoegd moet worden.

Tegelzetten voor volwassenen en daarna wordt het stil?

Wil je ook met onze Shape tegels aan de gang? Bel ons en helpen je graag naar een stille kantooromgeving.

088 134 7600