Akoestische baffle met verlichting

Gestoffeerde akoestische baffles met LED verlichting

Deze baffles zorgen niet allen voor een goede geluiddemping maar geven ook voor licht. Met moderne LED-technologie vang je twee vliegen in een klap. Met de 31 kleuren Camira Blazer Lite en de houten lijst kan je deze geluiddempende baffle in elk ontwerp of zakelijk interieur toepassen.

  • nagenoeg elk formaat
  • in 31 kleuren stof
  • klasse-A
  • duurzame verlichting

Nagenoeg elke formaat

Deze baffles zijn een technisch hoogstandje. Ze worden door onze vakmensen in onze werkplaats gemaakt met alleen duurzame materialen die allemaal zorgen voor een klasse-A product. Daarom is nagenoeg elk formaat uitvoerbaar. Een baffle van 4 m lang is voor ons geen probleem en een eye-catcher op zichzelf. We voeren elke baffle uit met een houten plint en de Camira Blazer Lite stoffen.

De vorm, het licht en het uiterlijke zijn dus helemaal naar je hand te zetten, een soort Lego met licht en geluid.

Kleuren Camira Blazer Lite:
Camira Blazer Lite Color chart

Duurzaamheidsclaim Camira:
Blazer Lite duurzaamheid

Duurzame verlichting

We hebben LED-licht specialisten om ons heen die alles weten van deze duurzame LED verlichting. Een wens over lichtsterkte, soort licht en bijvoorbeeld de kleur van het licht kunnen zij helemaal invullen. Dit is een goed voorbeeld van een circulair product waar twee specialistische bedrijven goed samenwerken.

32 kleuren stof

Deze baffles worden gestoffeerd, zodat we met 32 kleuren de gewenste sfeer kunnen neerzetten. Met een mooie houten lijst er om heen maakt het de baffle helemaal af. Het moet wel heel gek lopen als deze prachtige baffle met verlichting niet in je plan past.

Een kleurige baffle met verlichting, wauw

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 25 mm akoestisch PET, Camira Blazer Lite

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en klant krijgt een gezond akoestisch product. Het beste van vele werelden.

Bevestiging

De baffles worden met een RVS stelsysteem met tuien aan het plafond bevestigd

Formaten

Akoestische baffles zijn bijna in elk formaat uit te voeren

Akoestische absorptie-waarde

Klasse-A absorptie

Camira Blazer Lite heeft de volgende kleuren

Baffles met verlichting? Stilte met licht?

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij akoestiek met verlichting combineren? Bel ons en wij helpen je uit de droom.

088 134 7600