Element met fotodoek

Akoestische ruimtedivider met verwisselbaar foto doek

Deze akoestisch divider met foto is dik, maar liefst 30 cm. Hij is makkelijk verplaatsbaar en heeft een klasse A akoestiek. Deze circulaire divider kan met nagenoeg iedere foto worden uitgevoerd: aan één kant óf aan beide kanten. Wat voor plaatje of uitstraling je ook zoekt – alles is mogelijk. Niet alleen kan je de sfeer helemaal naar eigen hand zetten; de fotodoeken zijn ook nog eens makkelijk te vervangen, zodat je ieder moment een andere sfeer neer kunt zetten.

  • circulair product
  • makkelijk wisselbaar
  • klasse-A
  • ingebouwde isolator

Makkelijk wisselbaar fotodoek

Onze akoestische oplossing ‘Element’ wordt aan beide zijden uitgevoerd met een geweldig mooi fotodoek. Deze akoestische oplossing is duurzaam geproduceerd en ook nog eens duurzaam in gebruik; je kunt het fotodoek namelijk eenvoudig zelf verwisselen. De fotodoeken vragen om weinig onderhoud en zijn makkelijk schoon te houden. Zo kan de Element jarenlang bij jou op kantoor blijven staan.

AW-waarde van 1,2

Dit geweldig mooie akoestisch kamerscherm met foto heeft een AW-waarde van 1,2 en haar certificering met klasse-A akoestiek dan ook meer dan verdient. Element vangt het geluid van beide kanten op, absorbeert het en zorgt zo voor de perfecte akoestiek. Geluid absorberen is nog nooit zo mooi en makkelijk geweest.

Isolator tegen doorslaand geluid

Deze akoestische krachtpatser kan wel tegen een stootje. Het 300 mm dikke lijstwerk maakt deze akoestische oplossing ontzettend sterk, en de isolator in de divider zorgt er ook nog eens voor dat al het geluid perfect geabsorbeerd wordt. Zet ons Element naast een geluidsbron en je zult zien dat het meeste geluid direct verdwijnt. De perfecte combinatie van top-kwaliteit en uitstraling!

Een akoestische ruimtedivider met aan iedere zijde mooie foto's!

Opbouw

9 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, Silent Paper, akoestisch fotodoek

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geven. Het is een heel fijn product om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant kan je genieten van een gezond akoestisch product. Het beste van twee werelden.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel. We zagen het populieren multiplex in stroken en met een CNC-freesinstallatie worden de groeven aan beide zijden erin gefreesd. Daarna lakken we het hout af met 2 lagen duurzame transparante lak.

Voor de absorptie gebruiken wij Silent Paper. Het is een Nederlands product met een geweldige absorptie. Silent Paper is een paneel met papier emulsie met een klasse-A absorptie. Helemaal biobased en circulair.
Het snijafval gaat terug naar de producent en die maakt er weer nieuw Silent Paper van zodat de cirkel weer gesloten kan worden.

Voeten

De Element staat met z'n 30 cm prima vlak op de grond daar zijn geen extra voeten voor nodig

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk tot een punt dat het niet meer vervoerbaar of stabiel is.

Akoestische absorptie-waarde

Deze akoestische krachtpatser heeft een klasse-A absorptie oftewel AW-waarde van 1,2

Een akoestische divider met mijn eigen fotografie?

Als je meer wilt weten over je eigen foto’s en akoestiek? Bel ons en we gaan dit tot een super stil kunstwerk maken.

088 134 7600