Brick met fotodoek

Akoestische bureaudivider met foto

Deze akoestische bureau divider met foto kent zijn plek: stevig en mooi op de rand van het bureau. Hier slurpt deze divider aan beide zijden het geluid op én brengt ook nog eens wat design en stijl in de omgeving. De fotodoeken aan beide zijden kunnen namelijk naar keuze ingevuld worden, en zijn daarnaast ook nog eens makkelijk te wisselen. Efficiëntie en design in één.

  • circulair product
  • makkelijk wisselbaar
  • AW-waarde van 1,2
  • ingebouwde isolator

Makkelijk wisselbaar fotodoek

Deze akoestische bureau divider met foto gaat niet alleen jaren mee, maar is ook nog eens makkelijk te vernieuwen. Je kunt deze in no-time omtoveren tot een nieuw design element door de akoestische fotodoeken te vervangen. Een circulair product dat jaren mee kan gaan.

AW-waarde van 1,2

Deze prachtige akoestische bureau divider met foto heeft een klasse-A akoestiek. Dit betekent dat het geluid van communicatie tussen mensen zo efficiënt mogelijk wordt opgeslorpt. Soms hebben we maar weinig woorden nodig om een geweldige feature uit te leggen.

Isolator tegen doorslaand geluid

Deze akoestische bureau divider met foto staat stevig op zijn voeten en het akoestische fotodoek is ook nog eens van ontzettend hoge kwaliteit. In het midden van deze akoestische divider zit een isolator, die er niet alleen voor zorgt dat geluid niet ‘door kan slaan’, maar ook dat de divider onverwoestbaar is.

akoestische divider met mijn favoriete foto

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, akoestisch natuurvezel, akoestisch fotodoek

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant kan je genieten van een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Het restmateriaal wat er vrij komt bij elk product maken we Mycelium isolatie panelen mee. Als we aan het resthout geen functie meer kunnen geven maken we er akoestische oplossingen van van Mycelium of thermische panelen ook van Mycelium. Het hangt van de huidige vraag af wat we er mee doen. Zo gaat er niets verloren en zorgen we voor een positieve CO2 werkwijze.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel. We zagen het populieren multiplex in stroken en met een CNC-freesinstallatie worden de groeven aan beide zijden erin gefreesd. Daarna lakken we het hout af met 2 lagen duurzame transparante lak.

We gebruiken natuurvezel als akoestische absorber. Het zijn vezels van industriële hennep die gebonden worden door bio-degradable PLA. De PLA is gemaakt van melkeiwit en zorgt voor de juiste binding van het hennep. De fabrikant vragen we de natuurvezel met de juiste densiteit en dikte te producten met de juiste akoestische absorptie die past bij het product. De absorber halen we uit de provincie Groningen waar deze van ouds her geproduceerd wordt. Hierdoor ontstaat een door-en-door Hollands product en minimaliseren we direct de Carbon Footprint.

Klemmen

De akoestische divider staat stevig op zijn houten bureauklemmen

De bureauklemmen zijn handgemaakt en passen perfect bij deze divider.  Soms gaat het om de details.

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk. we vertalen graag je wens in een geweldige divider

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van deze akoestische divider is 1,2

Wij willen geen saaie cubicals maar vrolijke- en duurzame akoestiek?

Wil je meer weten over akoestiek en hoe duurzaam dit kan zijn? Bel ons op en we geven alle informatie.

088 134 7600