Brick gestoffeerd

Akoestische bureaudivider gestoffeerd met Camira Blazer Lite

Deze stoffen bureau divider kent zijn plek: stevig en mooi op de rand van het bureau. Hier slurpt deze divider aan beide zijden het geluid op én brengt ook nog eens wat design en stijl in de omgeving. De dividers worden uitgevoerd met de geweldige akoestische stoffen van Camira en er is keuze uit wel 32 kleuren; van uni tot gemêleerd, van vintage tot hip. Deze akoestische, stoffen bureau divider zorgt voor een heerlijke stille werkplek.

  • 31 kleuren
  • duurzame stof
  • AW-waarde van 1,2
  • met bureauklemmen

keuze uit 32 gemêleerde kleuren

Dankzij de houten bureauklemmen staat de stoffen bureau divider als een huis: klaar om nog jaren mee te gaan. In het midden van deze akoestische divider zit een isolator, die er niet alleen voor zorgt dat geluid niet ‘door kan slaan’, maar ook dat de divider onverwoestbaar is. Er is keuze uit wel 32 kleuren; zo kan het design helemaal naar eigen hand gezet worden.

AW-waarde van 1,2

Door zijn dikte van 120 mm zorgt de akoestische, stoffen bureau divider van twee kanten voor een geweldige akoestiek en een AW-waarde van 1,2. De absorberende massa is gemaakt van natuurvezel en heeft een massa van 45 kg/m3. Het allerbeste komt samen voor de beste spraakverstaanbaarheid.

Duurzame akoestiek en stof

Camira Blazer Lite is de stof die op deze stoffen bureau divider mag. Een stof van hoge kwaliteit, die ook nog eens in allerlei kleuren verkrijgbaar is. De overgebleven afsnijdsels gaan naar de vrije school in Oud-Beijerland, waar leerlingen deze weer gebruiken om er andere mooie dingen van te maken.

fluisterstille divider met zulke mooie kleuren en details

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, akoestisch natuurvezel, Camira Blazer Lite stof

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel.

We gebruiken natuurvezel als akoestische absorber. Het zijn vezels van industrieel hennep die gebonden worden door biodegradable PLA. De densiteit en dikte kunnen we bepalen zodat we de beste akoestische absorptie krijgen. De absorber kopen we in Groningen zodat onze Carbon Footprint klein is.

Klemmen

De akoestische divider staat stevig op zijn houten bureauklemmen

De bureauklemmen zijn handgemaakt en passen perfect bij deze divider.  Soms gaat het om de details.

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk. we vertalen graag je wens in een geweldige divider

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van deze akoestische divider is 1,2

Brick is uit te voeren in 31 Camira Blazer Lite kleuren

Ik wil privacy en een goede akoestiek op mijn werkplek?

Wil je meer weten over akoestiek en hoe we dit professioneel kunnen invliegen? Bel ons en wij komen in actie.

088 134 7600