Chunk met fotodoek

Akoestische kamerdivider met foto

Dit akoestisch kamerscherm met foto is dik, maar liefst 12 cm. Hij is onverwoestbaar, heeft een klasse A akoestiek en is voorzien van een fotografisch jasje. Deze duurzame divider kan met nagenoeg elke foto worden uitgevoerd, aan één kant of aan beide kanten. Het kan allemaal. Daarnaast zijn de fotodoeken ook nog eens super makkelijk schoon te maken, én houden.

  • circulair product
  • makkelijk wisselbaar
  • AW-waarde van 1,2
  • ingebouwde isolator

Makkelijk wisselbaar fotodoek

Dit akoestisch kamerscherm met foto gaat niet alleen jaren mee, maar is ook nog eens makkelijk te vernieuwen. Daarnaast zijn de fotodoeken ook nog eens super makkelijk schoon te maken, en houden. Zo hoeft dit product niet zomaar vervangen te worden en zorgt de isolator er ook nog eens voor dat het onverwoestbaar is.

Het fotodoek kan na gebruik aan ons terug gegeven worden en daar maken wij van maximaal 30% weer nieuwe doeken. Hierdoor zal de Carbon Footprint weer een stukje kleiner worden.

AW-waarde van 1,2

Dit prachtige akoestisch kamerscherm met foto heeft een klasse-A akoestiek met een AW-waarde van 1,2. Met andere woorden; het geluid ‘vliegt’ erin. Jouw divider kan er prachtig uitzien én een geweldig effect hebben op de akoestiek. Geluid absorberen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Isolator tegen doorslaand geluid

Deze krachtpatser kan wel tegen een stootje. In het midden van dit akoestisch kamerscherm met foto zit een isolator, die er niet alleen voor zorgt dat geluid niet ‘door kan slaan’, maar ook dat de divider onverwoestbaar is.

akoestische divider met mijn favoriete foto

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, Silent Paper, akoestisch fotodoek

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant kan je genieten van een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel. We zagen het populieren multiplex in stroken en met een CNC-freesinstallatie worden de groeven aan beide zijden erin gefreesd. Daarna lakken we het hout af met 2 lagen duurzame transparante lak.

Voor de absorptie gebruiken wij Silent Paper. Het is een Nederlands product met een geweldige absorptie. Silent Paper is een paneel met papier emulsie met een klasse-A absorptie. Helemaal biobased en circulair.
Het snijafval gaat terug naar de producent en die maakt er weer nieuw Silent Paper van zodat dit proces gesloten is.

Voeten

De akoestische divider staat stevig op zijn houten voeten

De voeten zijn handgemaakt en passen perfect bij deze divider.  Soms gaat het om de details.

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk. we vertalen graag je wens in een geweldige divider

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van deze akoestische divider is 1,2

Een akoestische divider met mijn eigen fotografie?

Als je meer wilt weten over je eigen foto’s en akoestiek? Bel ons en we gaan dit tot een super stil kunstwerk maken.

088 134 7600