3D maps on wallpaper

3D plattegrond geprint op akoestisch materiaal met de hoogste absorptie waarde

Jouw dorp, stad of streek kunnen we 3D uitvoeren op akoestisch materiaal met de beste akoestische waarde. Klasse-A absorptie en je mag zelfs de soort uitvoering ook nog kiezen. Dus wil je satelliet plattegrond onder de bebouwde omgeving dan is dat geen probleem. Zelfs de hoeken voeren we naadloos uit. Het akoestische materiaal is 200 x 300 cm groot dus nagenoeg geen naden. Dit is met recht spectaculair akoestisch behang. Dus geen niemendalletje maar The Real Deal.

  • AW-waarde van 1,2
  • 3D plattegrond
  • naadloos
  • diverse uitvoeringen

3D plattegrond

Wij kunnen elke streek, dorp of stad voor je ‘isoleren’. De actuele beschikbare data kunnen wij zo manipuleren en renderen dat je een 3D beeld krijgt van je stad of dorp.

De bebouwde omgeving kunnen we een kleur geven of gewoon wit laten. De schaduwen kunnen we beïnvloeden zodat het net lijkt alsof je over jouw stad of dorp vliegt. Dan niet als VR maar gewoon kamerbreed. Dit is nog niet eerder vertoond.

AW-waarde van 1,2

Onder de fotografische print zit een 40 mm dik absorptiemateriaal. Dit zorgt voor de hoogste geluiddempende waarde waardoor je met dit fotografische behang de akoestiek in een ruimte geweldig kan maken.

Anders gezegd een NRC-waarde van 1.0, AW-waarde van 1,2 of Klasse-A. Allemaal termen voor hetzelfde namelijk de beste geluiddemping die te behalen is en wij maken deze. Dus een prachtig behang en de beste akoestische prestaties.

Diverse uitvoeringen

Op het ogenblik hebben we 4 effecten die we aan je stad of dorp kunnen geven. Je mag het onderwerp, grootte en het effect bepalen. Dus je mag aan de knoppen zitten. Wij zorgen dan voor de rest.

Zoals je op de foto hiernaast kan zien hebben we al 4 effecten bepaald zodat je wel een beetje een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. Wil je een origineel en uniek kantoor en een geweldige stilte. Bel ons en We Make It Happen.

mijn stad aan de muur en het is geweldig stil !

Opbouw

40 mm akoestische absorptie en 12 mm PETFelt

Bevestiging

De 3D plattegrond worden aan de wand verlijmd

Formaten

De basispanelen zijn 200 x 300 cm dus we kunnen heel groot werken en hebben nagenoeg geen naden

Werkwijze

We hebben een bepaalde manier van werken die goed werkt

We bereken eerst de hoeveelheid absorptie er nodig is in de ruimte. Dan bepalen we het dorp of de stad die wenselijk is. Als we daar een gebied hebben geïsoleerd projecteren we dit op de wand of wanden. Als dit helder is overleggen we welk effect wenselijk is en maken we een kleine opzet zodat we allemaal op dezelfde pagina zitten.

Daarna komen we langs om de wanden in te maten en gaan we produceren. Een paar weken voor montage spreken we een exact datum en tijd af en dan komen we langs en monteren we de plattegrond. Daarna stofzuigen we nog en kan je heerlijk genieten van de stilte en een prachtige plattegrond.

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van een akoestisch wandpaneel is 1,2 oftewel klasse-A

3D plattegrond van mijn stad op mijn muur en fluisterstil, tuurlijk.

Bel ons als je ook zo’n 3D plattegrond van je dorp of stad aan je muur wilt. En natuurlijk super stil.

088 134 7600