CornFelt

CornFelt

Met trots introduceren wij ons zelf geproduceerde CornFelt. CornFelt heeft dezelfde eigenschappen als regulier PETFelt maar is 100% biobased en gemaakt van maïs.

CornFelt heeft standaard een dikte van 9 mm en een densiteit van 2000 g/m2. Inmiddels kunnen wij CornFelt in elke densiteit, dikte en formaat vervaardigen.

Momenteel is CornFelt in het wit beschikbaar. Binnenkort zal het assortiment met meerdere kleuren worden uitgebreid.

  • samplekit beschikbaar
  • biobased
  • circulair
  • diverse dikten

Samplekit

Wil je zelf aan de gang met CornFelt? Wij sturen geheel kosteloos een sample op.

Je kunt er ook voor kiezen om een SampleKit te bestellen. De kit bestaat uit alle mogelijke kleuren van normaal PETfelt en een sample van CornFelt.

Biobased

Cornfelt is biobased en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Na de gebruiksperiode nemen wij CornFelt weer in en laten dit industrieel composteren. Enkele weken later levert dit een zak tuinaarde op.

Deze nutriënten kunnen gebruikt worden voor het groeien van nieuwe gewassen en vervolgens voor de productie van nieuw CornFelt. Zo dragen we bij aan een circulaire economie zonder afval.

We zijn momenteel nog in afwachting van de benodigde certificaten zodat we onze woorden kracht bij kunnen zetten.

Technische aspecten

CornFelt kunnen we uitvoeren in verschillende dikten en densiteiten met een formaat tot 2000 x 3000 mm. Hoe hoger de densiteit hoe beter CornFelt functioneert voor de spraakverstaanbaarheid.

Standaard gebruiken we CornFelt van 9 mm dik in een densiteit van 2000 g/m2. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken graag met je mee over de optimale technische aspecten voor jouw toepassing.

Voorbeelden van toepassingen van CornFelt kun je vinden onderaan deze pagina. Zo maken wij de akoestische Lotus lamp van CornFelt. Wij kunnen CornFelt echter ook gebruiken in onze andere producten, zoals Maps in PETFelt, Green Island plafondeilanden en meer.

Biologisch afbreekbaar PETFelt? YES WE CAN!

Dikte van het CornFelt

Standaard leveren we 9 mm met een densiteit van 2000 gr/m2

Levering

Wij leveren het CornFelt aan huis, gesneden in een formaat of verwerkt in een van onze akoestische oplossingen.

Formaten

CornFelt produceren wij in 1280 x 2830 mm en soms in 2000 x 3000 mm. Dit laatste formaat is lastiger te verwerken en daarom een uitzondering.

Biobased PETFelt. Een wereldprimeur

Compesteerbaar PETFelt natuurlijk ! Bel dan direct.

088 134 7600