CornFelt

CornFelt

Na lang experimenteren hebben wij biobased PETFelt gemaakt van mais. Het heeft dezelfde eigenschappen als regulier PETFelt maar dan 100% biobased. Dit PETFelt kunnen wij in elke densiteit, dikte en formaat maken in Nederland.
Nu het mooiste – het heeft dezelfde prijs als standaard PETFelt.

Voor nu is CornFelt alleen beschikbaar in het wit maar dat zal snel worden uitgebreid.

  • samplekit beschikbaar
  • biobased
  • circulair
  • diverse dikten

Samplekit

Het CornFelt zal binnenkort een onderdeel zijn van onze samplekit. Degene met een samplekit zal automatisch een upgrade ontvangen. Wil je ook een sample ontvangen laat het ons weten dan sturen wij een samplekit of een CornFelt sample naar je toe. Geheel kosteloos.

Biobased

CornFelt is biobased en ook circulair. Wij zijn nog bezig om alle certificaten bij elkaar te sprokkelen en dan kunnen wij binnenkort laten zien dat CornFelt alle kaarten in huis heeft.
Na de gebruiksperiode nemen wij CornFelt weer in en laten dit industrieel composteren en na enkele weken krijg je er een zak tuinaarde voor terug. Dat is het mooie van bioblogische circulariteit.

Densiteiten en dikten

CornFelt kunnen we uitvoeren in verschillende dikten en densiteiten. Hoe hoger de densiteit des te beter kan het functioneren in de spraakverstaanbaarheid. We hebben standaard CornFelt van 9 mm dik in een densiteit van 2000 gr/m2.

In principe kunnen we elk formaat tot 2000 x 3000 mm en elke densiteit en dikte produceren. Wij kunnen CornFelt ook in onze producten verwerken zoals de akoestisch Lotus lampen, Green Island plafondeilanden of een andere oplossing

Duurzaam PETFelt, Yes we Can !!

Dikte van het CornFelt

Standaard leveren we 9 mm met een densiteit van 2000 gr/m2

Levering

Wij leveren het CornFelt aan huis, gesneden in een formaat of verwerkt in een van onze akoestische oplossingen.

Formaten

CornFelt produceren wij in 1280 x 2830 mm en soms in 2000 x 3000 mm. Dit laatste formaat is lastiger te verwerken en daarom een uitzondering.

Biobased PETFelt. Een wereldprimeur

Compesteerbaar PETFelt natuurlijk ! Bel dan direct.

088 134 7600