Pixel PETFelt

Pixel PETFelt panelen

Pixel art van PETFelt. Blokjes van 53×53 in een uitgedacht patroon vormen individuele pixels van fotografische beelden. Dit dynamische product vormt een heldere foto op afstand en zachte abstracte kunst van dichtbij. Wij kunnen van elke foto of design Pixel art maken.

Voor Pixel PETfelt gebruiken wij reststukken PETfelt die anders zouden overblijven. Zo zorgen we dat er geen materiaal verloren gaat. Kortom: Minimaal afval, Hollands vakmanschap, goede akoestiek en een circulair en tof ontwerp.

  • circulair design
  • eigen creativiteit
  • maximale vrijheid
  • verbeterde akoestiek

Maximale vrijheid

Wij geven je alle tools om in je ontwerp je eigen smaak te geven en een circulair ontwerp te maken. Wij hebben 80 kleuren PETFelt en wij betrekken ook PETFelt van klanten die na een project PETFelt van een bepaald volume over hebben. Zo gaat er zo min mogelijk verloren en dat is waar wij het voor doen.

Onze vakmensen snijden en bewerken alle stukken PETFelt in blokjes en werken deze nog na. Dus elk stuk PETFelt van minimaal 400 mm grootte gebruiken wij weer.

Wij leveren het Pixel PETFelt aan als een paneel zodat deze makkelijk gemonteerd kan worden. Als je aangeeft welk formaat je wenst dan houden wij daar rekening mee.

Circulair ontwerpen

Dit is nu echte een ‘Hands on’ circulaire oplossing. Waardecreatie van afval met vakmanschap als toolkit.

De Pixel PETFelt panelen worden met de hand samengesteld van de reststukken die wij overhouden van projecten. Wij verzamelen deze stukken en houden deze in voorraad tot er een opdracht komt om er een Pixel PETFelt van te maken. Zo kunnen we nog alle kanten uit om jouw unieke Pixel PETFelt te maken.

Op naar zo min mogelijk afval.

Zelf ontwerpen

Wij hebben een aantal basis ontwerpen die wij beschikbaar stellen. Dus vraag naar de mogelijkheden.

Je kunt ook je eigen foto of afbeelding aanleveren. Door deze digitaal te bewerken kunnen wij een indruk geven over hoe jouw Pixel PETfelt er uit komt te zien met onze beschikbare kleuren PETFelt. Met deze optie kun je dit kunstwerk volledig integreren in je eigen interieur ontwerp.

Kleurkaart PETFelt

Een duurzame en circulaire akoestische oplossing? Natuurlijk

Is er een tamplate of voorbeeld beschikbaar?

Voorbeelden zijn aan te vragen bij jeroen@stilleverzet.nl. Je kan ook je eigen beeld aanleveren dan maken wij een voorstel of het haalbaar is.

Levering

Wij leveren Pixel PETFelt als paneel aan op de gewenste maatvoering zodat monteren heel makkelijk gaat.

Duurzaam

Het PETFelt dat wij gebruiken voor de Pixel PETFelt is van reststukken van andere opdrachten die anders weggegooid worden.

Fotografische kunst van PETFelt, geweldig!

Wil je zelf een Pixel PETFelt wand ontwerpen? Bel dan direct.

088 134 7600