Lotus Magnitudo

Akoestische lamp | Lotus Longitudo

De Lotus Magnitudo is een akoestische lamp gemaakt van PETFelt ‘bladeren’. Biophilic Design is de basis geweest voor deze lamp waardoor we ons hebben laten inspireren door de natuur. De Lotus Magnitudo wordt gemaakt in 2 formaten dus voor elke plek op kantoor de juiste lamp. Voor elke formaat lamp hebben we berekend hoeveel akoestische waarde je kan berekenen.

Elke Lotus Magnitudo is uitgevoerd met led verlichting die ook nog eens dimbaar is.

  • absorberende lamp
  • 2 formaten
  • dimbaar
  • PETFelt

Dimbaar

De akoestische lotus lampen hebben allemaal een dimbare LED ingebouwd. Deze worden tegelijkertijd aangestuurd door een dimmer zodat je zelf kan bepalen hoe zacht of hoe fel deze mooie Lotus lamp moet zijn.

De lichtkleur is te bepalen zodat je de lotus Longitudo prachtig wit kan maken of wat warmer en het PETFelt reflecteert de kleur van het licht.

Absorberende lamp

De Lotus Magnitudo lampen zijn gemaakt van 12 mm PETFelt met een densiteit van 2000 gr/m2 waardoor ze goed geluid absorberen. We hebben voor elk formaat lamp berekend hoeveel absorberend oppervlakte de lamp heeft. Zo kunnen we de akoestische prestaties van elke lamp berekenen, best handig.

Omdat een lamp aan alle kanten geluid absorbeert en veel lagen PETFelt heeft heeft elke lamp en groot resultaat als het om de geluiddemping gaat. En daarom eindelijk een mooie akoestische lamp.

2 formaten

Tijdens het ontwerpproces kwamen we er achter dat deze Lotus Magnitudo lampen prima te combineren zijn. Dus we hebben 2 formaten ontworpen maar die ook met de andere Lotus lampen prima te combineren zijn.
• 1200 x 2340 mm
• 1200 x 2910 mm

De lampen zijn gemaakt van akoestisch PETFelt van Europese makelij. Dit PETFelt heeft minimaal 60% gerecyclede content.

Deze Lotus lamp in onze hal ziet er heel vet uit en absorbeert geluid.

Opbouw

Het geraamte van de Lotus lamp is uitgevoerd met gerecycled melkwit acrylaat en de buitenzijde van akoestisch PETFelt

Bevestiging

De Lotus lamp wordt met plafondbevestiging geleverd en is gemakkelijk op hoogte af te stellen

Formaat

De lampen zijn in 2 formaten uit te voeren | 1200 x 2340 mm | 1200 x 2910 mm

Grote akoestische design lamp

Wil je een Lotus Magnitudo lamp boven je bureau? Bel ons en we helpen je direct.

088 134 7600