Wood op PET panels

Gefreesde houten panelen op akoestisch PET

Latjes zijn ‘in’! en wij hebben de volgende stap. Natuurlijk ook de latjes maar ook houten panelen met toffe designs uitgefreesd. Achter deze houten panelen hebben we klasse-A absorptie geplaatst in een door en door zwarte kleur.

Ziet dit er niet sjiek uit? Onze basis panelen zijn 3050 x 1220 mm waardoor je bij een gemiddeld plafond geen horizontale naad zult hebben. Zelfs het patroon kunnen we voor je schalen zodat het altijd op je wand past. Een Eye Catcher met een geweldige akoestiek.

Je kunt uit diverse soorten hout kiezen zodat de uitstraling helemaal bij je past.

  • houten panelen
  • klasse-A
  • akoestisch PET
  • diverse patronen

Klasse-A absorptie

Wij zeggen klasse-A en dan krijg je ook klasse-A. Het 50 mm PET achter de gefreesde panelen is van hoge kwaliteit zodat het PET de lage-, midden-, en hoge tonen goed absorbeert. Per patroon geven we ook aan hoeveel ‘open’ ruimte er beschikbaar is zodat je dit mee kan nemen in je akoestische berekening. Wij winden er geen doekjes omheen en vertellen je het eerlijke verhaal.

Je kan ook je eigen patroon inzetten om een geweldige wand te krijgen. Bel ons en we overleggen wat het beste voor je past.

Houten panelen

De houten panelen voor het akoestische PET bestaat uit zwart MDF met een mm dik fineer.

We kunnen vele soorten uitstraling leveren. Ook in de afwerking kunnen we verschillende uitstralingen maken. Met beitsen, lakken of in de was zetten ven het hout creëren we de look die jij wilt. Naast onze eigen designs is er nog heel veel mogelijk.

Dus laat je verrassen en bel ons om te zien of je Wood on PET in je volgende project kan inzetten.

Akoestisch PET

Waarom Wood on PET zo goed werkt om een geweldige akoestiek te krijgen? Het akoestische PET. Deze absorber dempt alle frequenties van het geluid even goed en dat merk je.

Mensen praten met elkaar in laag frequent geluid en laat daar het akoestische PET nu eens voor gemaakt zijn. Op de plekken waar het hout weggefreesd is kan het geluid prima geabsorbeerd worden. Helaas kan je alleen met 50 mm dit resultaat krijgen. Dunnere oplossingen halen alleen het hoog frequent geluid weg en dat zorgt niet voor een betere spraakverstaanbaarheid.

Dus Wood on PET heeft het beste van twee werelden gecombineerd. Geweldige akoestiek en een prachtig design.

Houten wanden met een geweldige akoestiek en het ziet er super uit!

Dikte van het PET

Voor deze oplossing hebben we gekozen voor een 50 mm dikke absorber omdat dit materiaal de spraakverstaanbaarheid optimaal opneemt.

Patroon

Wij maken de patronen voor je op maat zodat het altijd past. De brutomaat is 3050 x 1220 mm uit een deel dus dit past altijd tussen vloer en plafond.

Levering

Wij leveren de panelen op maat en met keeplatten. Dus de andere keeplat op de wand en hangen maar.

Akoestisch PET met houten decoratieve panelen

Een geweldige akoestiek met houten latjes? Tuurlijk

088 134 7600