Brunck gestoffeerd

Akoestische cubical gestoffeerd met Camira Blazer Lite

Deze stoffen bureau divider kent zijn plek: stevig geschakeld tussen de bureaus. Hier slurpt deze divider aan beide zijden het geluid op én brengt hij ook nog eens wat design en stijl in de omgeving. De dividers worden uitgevoerd met de geweldige akoestische stoffen van Camira en er is keuze uit wel 32 kleuren; van uni tot gemêleerd, van vintage tot hip. Deze akoestische, stoffen cubicle zorgt voor een heerlijk stille werkplek.

  • 31 kleuren
  • duurzame stof
  • AW-waarde van 1,2
  • te koppelen

Keuze uit 32 gemêleerde kleuren

Dankzij de houten bureauklemmen staat de stoffen bureau divider als een huis: klaar om nog jaren mee te gaan. In het midden van deze akoestische divider zit een isolator, die er niet alleen voor zorgt dat geluid niet ‘door kan slaan’, maar ook dat de divider onverwoestbaar is. Er is keuze uit wel 32 kleuren; zo kan het design helemaal naar eigen hand gezet worden.

AW-waarde van 1,2

Door zijn dikte van 120 mm zorgt de akoestische, stoffen bureau divider van twee kanten voor een geweldige akoestiek en een AW-waarde van 1,0. De absorberende massa is gemaakt van natuurvezel en heeft een massa van 45 kg/m3. Het allerbeste komt samen voor de beste spraakverstaanbaarheid.

Te koppelen

Deze stoffen bureau dividers zijn door speciale haken te koppelen. Zo kan een flexibel bureau moeiteloos op en neer zonder dat de kabels in de war komen; ook wel zo handig. Daarnaast staan deze unieke dividers op speciale stelvoetjes waardoor de nodige kabels er zonder problemen onderdoor kunnen lopen. Al met al een super efficiënte geluidsabsorber die ook nog eens heel circulair is.

fluisterstille cubicals die ik makkelijk kan koppelen, heerlijk functioneel

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, akoestisch natuurvezel, Camira Blazer Lite stof

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant kan je genieten van een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Het restmateriaal wat er vrij komt bij elk product maken we Mycelium isolatie panelen mee. Als we aan het resthout geen functie meer kunnen geven maken we er akoestische oplossingen van van Mycelium of thermische panelen ook van Mycelium. Het hangt van de huidige vraag af wat we er mee doen. Zo gaat er niets verloren en zorgen we voor een positieve CO2 werkwijze.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel. We zagen het populieren multiplex in stroken en met een CNC-freesinstallatie worden de groeven aan beide zijden erin gefreesd. Daarna lakken we het hout af met 2 lagen duurzame transparante lak.

We gebruiken natuurvezel als akoestische absorber. Het zijn vezels van industriële hennep die gebonden worden door bio-degradable PLA. De PLA is gemaakt van melkeiwit en zorgt voor de juiste binding van het hennep. De fabrikant vragen we de natuurvezel met de juiste densiteit en dikte te producten met de juiste akoestische absorptie die past bij het product. De absorber halen we uit de provincie Groningen waar deze van ouds her geproduceerd wordt. Hierdoor ontstaat een door-en-door Hollands product en minimaliseren we direct de Carbon Footprint.

Koppelen

De akoestische dividers kunnen gekoppeld worden zodat ze rondom een bureau te plaatsen zijn.

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk. we vertalen graag je wens in een geweldige divider

Stofkleuren

Camira Blazer Lite kent 32 kleuren

Camira Blazer Lite kent 32 kleuren en op onderstaande link kan je de kleuren bekijken:
www.camirafabrics.com

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van deze akoestische divider is 1,2

Brunck is in de volgende stofkleuren uit te voeren

In ons callcentre wil ik een goede akoestiek en privacy?

Wil je meer weten over akoestiek en hoe we dit professioneel kunnen invliegen? Bel ons en wij komen in actie.

088 134 7600