Brunck gestoffeerd

Akoestische cubical gestoffeerd met Camira Blazer Lite

Deze stoffen bureau divider kent zijn plek: stevig geschakeld tussen de bureaus. Hier absorbeert deze divider het geluid van beide zijden én brengt hij ook nog eens design en stijl in de omgeving. De dividers worden uitgevoerd met de geweldige akoestische en duurzame stoffen van Camira en er is keuze uit wel 31 kleuren; van uni tot gemêleerd, van vintage tot hip. Deze akoestische, stoffen cubicle zorgt voor een heerlijk stille werkplek.

  • 31 kleuren
  • duurzame stof
  • AW-waarde van 1,2
  • te koppelen

Keuze uit 31 gemêleerde kleuren

Dankzij de houten bureauklemmen staat de stoffen bureau divider als een huis: klaar om nog jaren mee te gaan. In het midden van deze akoestische divider zit een isolator, die er niet alleen voor zorgt dat geluid niet ‘door kan slaan’, maar ook dat de divider altijd zijn kwaliteit zal behouden. Er is keuze uit wel 31 kleuren; zo kan het design helemaal naar eigen hand gezet worden.

Kleurkaart Camira Blazer Lite:
Camira Blazer Lite Color chart

Duurzaamheid claim Camira:
Blazer Lite duurzaamheid

AW-waarde van 1,2

Door zijn dikte van 120 mm zorgt de akoestische, stoffen bureau divider van twee kanten voor een geweldige akoestiek en een AW-waarde van 1,2. De absorberende massa is gemaakt van Silent Paper, een circulaire en biobased geluid absorber. Het allerbeste komt samen voor de beste spraakverstaanbaarheid.

Te koppelen

Deze stoffen bureau dividers zijn door speciale haken te koppelen. Zo kan een flexibel bureau moeiteloos op en neer zonder dat de kabels in de war komen; ook wel zo handig. Daarnaast staan deze unieke dividers op speciale stelvoetjes waardoor de nodige kabels er zonder problemen onderdoor kunnen lopen. Al met al een super efficiënte geluidsabsorber die ook nog eens heel circulair is door de duurzame stoffen van Camira en de biobased grondstoffen van Silent Paper.

fluisterstille cubicals die ik makkelijk kan koppelen, heerlijk functioneel

Opbouw

6 mm formaldehyde-vrij MDF, 18 mm populieren multiplex, Silent Paper, Camira Blazer Lite stof

Wij gebruiken formaldehyde-vrij MDF van 9 mm. Het is een Engels product waarbij de houtvezels en papieremulsie samen met stoom en druk een HD MDF geeft. Heel fijn om mee te werken. Onze vakmensen kunnen met dit MDF gezond werken en als klant kan je genieten van een gezond akoestisch product. Het beste van veel werelden.

Het populieren multiplex is formaldehyde-arm en deze gebruiken we voor de zijkanten van het akoestische wandpaneel. We zagen het populieren multiplex in stroken en met een CNC-freesinstallatie worden de groeven aan beide zijden erin gefreesd. Daarna lakken we het hout af met 2 lagen duurzame transparante lak.

Voor de absorptie gebruiken wij Silent Paper. Het is een Nederlands product met een geweldige absorptie. Silent Paper is een paneel met papier emulsie met een klasse-A absorptie. Helemaal biobased en circulair.
Het snijafval gaat terug naar de producent en die maakt er weer nieuw Silent Paper van zodat dit proces gesloten is.

Koppelen

De akoestische dividers kunnen gekoppeld worden zodat ze rondom een bureau te plaatsen zijn.

Formaten

Nagenoeg elk formaat is mogelijk. we vertalen graag je wens in een geweldige divider

Stofkleuren

Camira Blazer Lite kent 31 kleuren

Camira Blazer Lite kent 31 kleuren en op onderstaande link kan je de kleuren bekijken:
www.camirafabrics.com

Akoestische absorptie-waarde

De AW-waarde van deze akoestische divider is 1,2

Brunck is in de volgende stofkleuren uit te voeren

Wil jij goede akoestiek en privacy in je callcentre?

Wil je meer weten over akoestiek en hoe we dit professioneel kunnen invliegen? Bel ons en wij komen in actie.

088 134 7600