Bubble

modulaire, akoestische, circulaire belcel

Bubble is gemaakt van ‘oude’ treinvloeren. Wij upcyclen oude vloeren van NS treinen voor de basis van deze belcel. De vloeren worden in onze werkplaats schoongemaakt en met veel vakmanschap opgeknapt en bewerkt zodat ze gereed zijn voor hergebruik. Vervolgens vermaken onze meubelmakers deze vloeren tot een geweldige belcel.

Een op en top circulair product dat helemaal modulair opgebouwd is.

  • modulair
  • circulair product
  • te koop met restwaarde
  • alles erop en eraan

Modulair

De Bubble is modulair ontworpen wat hem erg flexibel maakt. Maar ook jouw wensen kunnen wij daardoor gemakkelijk vertalen. Je kunt kiezen voor wel of geen deur zodat je snel en flexibel van de bubble gebruik kan maken. Met een deur kan deze van ‘normaal’ glas zijn of van akoestisch glas. Wat voor jou werkt.

Maar ook kun je kiezen voor dimbare LED-verlichting of biometrische LED-verlichting waar je biologische klok ook blij van wordt. Desgevraagd zetten wij er een sensor in zodat je nooit meer het lichtknopje aan hoeft te zetten, en dat ook nooit het licht blijft branden. Wel zo duurzaam.

Wil je een verstelbare of gefixeerde tafel, je mag het zeggen. Extra infrarode verwarming als basis verwarming als je de Bubble bij de buitendeur plaatst, zodat je comfortabel gebruik kan maken van de Bubble? Ventilatie en een UV-C lamp met sensor zodat je zeker weet dat na elk bezoek aan de bubble dat deze weer helemaal fris en kleine beestjes vrij is? (Deze functie voeren wij alleen uit met een glazen deur.) De opties zijn eindeloos, wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Wil je liever geen belcel maar een overlegruimte, Zoom-ruimte of iets heel anders? Wij maken het graag voor je! Wij zijn nog bezig met het ontwerpen van deze oplossingen en ze gaan er komen.

De Bubble is ontworpen door KuoStudio – door te klikken op de naam word je doorgestuurd naar hun website.

Upcycling en Circulair

Bubble is een echt ge-upcycled product. Dat betekent dat het is gemaakt van een gebruikte grondstof met een lagere waarde. Door ontwerp, visie en vakmanschap wordt er meerwaarde gecreëerd. Deze voorwaarden zijn de basis voor het upcyclen van een product. Een beter voorbeeld van een product conform deze methode is er niet.

Hier kan je zien hoe de NS ondervloeren voor ons worden gedemonteerd. Wij halen deze op in Haarlem om er vervolgens deze prachtige belcel van te maken.

Wij monteren de Bubble bij je op locatie door onze specialisten. Om de circulaire keten te sluiten nemen wij de belcellen na gebruik graag terug. Zo creëren we restwaarde en krijg je er ook nog eens iets voor terug.

Alles erop en eraan

We hebben de Bubble gemaakt zodat alles erop en eraan zit. Van een verstelbare tafel, want niet iedereen is 2 meter, tot aan dimbare LED-verlichting. Zo zie je er altijd comfortabel en gezond uit bij een Zoom gesprek. Je kan de Bubble ook laten uitvoeren met biometrische verlichting, zo is er voor elk wat wils.

Staat jouw wens hier niet tussen? Dan gaan we zeker kijken of dit te integreren valt. Want uiteindelijk willen we dat jij er gelukkig van wordt.

Nu kan ik even privé bellen, wat fijn

Opbouw

De basis zijn de vloeren van de NS treinen.

Het Stille Verzet koopt de vloeren van www.waardevol.com. Dat bedrijf haalt de vloeren van de oude treinen op. Zij ‘schonen’ de vloeren op totdat dit toonbare vloeren zijn. De meubelmakers van Het Stille Verzet zagen, frezen, boren de vloeren tot de juiste maten en vormen. Daar voeren zij de assemblage uit waarbij het akoestische glas met het hout tot een belcel wordt gemaakt. Omdat deze belcel 45 dB isolatiewaarde heeft is de deur ook 119 kg zwaar! Een echt bakbeest dus.

Wat zit er in de belcel

We hebben zoveel mogelijk innovaties en comfort toegepast - hieronder een lijstje

De belcel hebben we uitgevoerd met een indrukwekkende lijst aan zaken die het comfort en gebruik zeer aangenaam maken:
– vloer met sensoren die de gebruiker detecteert
– licht en lucht wordt ingeschakeld zodra een gebruiken in de RingRing stapt
– er zit lucht in- en afvoer, twee maal de capaciteit dan noodzakelijk. Zo ruik je nooit de vorige gebruiker en je hoor de afzuiging niet
– draadloze oplader voor elke gangbare smartphone, USB kabels zijn zo 2000
– 220 V om je laptop extra energie te geven
– Led lampje fraai weggewerkt in ‘blind’ bedieningspaneel
– houten strookje zodat je iPad of iPhone niet kan vallen
– de zware akoestische deur is zo opgehangen dan er een onderdruk ontstaat en de deur gemakkelijk open gaat
– de akoestische panelen kunnen helemaal custom made uitgevoerd worden

Akoestiek

We hebben veel aandacht geschonken aan het ontwerp, circulariteit en akoestiek, natuurlijk

Het glas en de sandwich van hout zijn gemeten en hebben een isolatie-waarde van 45 dB. Daarom weegt alleen de deur al 119 Kg. Massa zorgt voor goede isolatie daarom weegt de hele belcel tegen de 600 Kg. Ook in de belcel is er niet te weinig en ook niet teveel absorptie – het belt heerlijk zonder reflecties of dat je denkt dat niemand je hoort omdat de absorptie teveel is. Gewoon goed gebalanceerd.

Heerlijk stil bellen op kantoor? Dat wil ik!

Wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden van onze circulaire belcel? Bel ons en we informeren je.

088 134 7600