Ervaren interieur- of meubelmaker gevraagd voor het maken en monteren van duurzame akoestische interieur-oplossingen. Je werkt in een klein team in onze werkplaats en soms ook op locatie en samen klaren jullie de klus. 

Het Stille Verzet maakt akoestische oplossingen voor het hogere segment en is specialist in voornamelijk akoestisch maatwerk. 

We gebruiken buiten hout ook kurk, vilt, PETFelt, natuurvezel en andere materialen. Dit willen we omdat dit gezond is voor onze klanten maar ook voor jou. Het kan even wennen zijn maar buiten je eigen specialiteit maken we ook een stilte specialist van jou.

Durf je dit aan om een goede boterham te verdienen en de wereld een stuk stiller te maken op een gezonde manier. Reageer dan via email of telefoon en kom dan snel op de koffie of thee.

Functie-eisen:

  • Je werkt in een team en dat past bij je.
  • Je bent meubelmaker of interieurbouwer en je kan dit laten zien door een diploma of vakmanschap.
  • Je ziet humor en geluk als onderdeel van je werk
  • Je bent trots op wat je maakt en wat voor verschil dit maakt in de wereld
  • Je beschikt over rijbewijs B

Een brutosalaris van 2500 – 3000 euro per maand is waar wij aan denken. Wat we je exact bieden bespreken we je graag tijdens een heerlijk kopje espresso of cappuccino die wij zelf als amateur barista maken. Kruidenthee mag natuurlijk ook.

Ons telefoonnummer is 088 1347600 of stuur een leuke mail naar arnoud@stilleverzet.nl.

In stilte werken zonder gestoord te worden?

Meer weten oven de circulaire akoestische concentratiewerkplek? Bel ons en wij kunnen er alles over vertellen.

088 134 7600