3D Ceiling | Big Wave

3D systeemplafond elementen van PETFelt

Wil je je systeemplafond omtoveren tot een echt design plafond met de beste akoestische prestaties. Dan is deze oplossing helemaal voor jou. Deze ‘Big Waves’ kan je op verschillende manieren in je systeemplafond frame plaatsen. Zo kan je helemaal jou twist er aan geven. De installatie is super simpel en is zo gepiept.

  • diverse formaten
  • klasse-A
  • verschillende kleuren
  • past altijd

Klasse-A

Klasse-A absorptie is het summum van geluidabsorptie. Met een AW-waarde van 1,2 is deze 3D veilig panelen met bovenliggend paneel een geweldige geluiddempende oplossing voor menig kantoor. Om de kantoortuin helemaal uit te voeren met deze 3D ceiling panelen kan je zelfs een grote ruimte heerlijk rustig maken en met een simpele ingreep de ruimte helemaal omtoveren.

Het is ook mogelijk de bestaande plafondplaten terug te plaatsen waardoor je geen afval hebt. Een goed verhaal in deze tijd.

Diverse ontwerpen

De Big Wave bestaat uit 4 aanzichten die door te draaien een ander beeld geeft. Hiermee kan je een vloeiende lijn maken of juist een iets ruiger patroon. Tevens kan je kiezen uit een paar standaard kleuren.

De Big Wave kan je als verticaal effect inzetten of in dezelfde kleur een ‘deksel’ erop zodat hij helemaal dezelfde kleur heeft. Het is helemaal aan jou hoe jij dit wilt hebben.

Omdat we zo trots zijn op deze ontwerpen hebben we de 3D ceiling panelen wereldwijd beschermd.

Verschillende kleuren

We voeren de Big Wave ceiling panelen uit in 4 kleuren. Het is mogelijk om een systeemplafond uit te voeren in één van de 70 kleuren. Dan moet je iets meer geduld hebben maar dan maken we speciaal voor jou de gewenste kleur en uitvoering.

Dus laat je inspireren door de vloeiende lijnen van de Big Wave met een heerlijke akoestiek.

Een mooi systeemplafond, tof !

Standaard kleuren

Standaard voeren we 3 kleuren waarin de Big Wave uit te voeren is. Er zijn ruim 70 kleuren beschikbaar.

Opbouw

9 mm PETFelt gesneden en gevouwen

Bevestiging

Big Waves worden in het systeemplafond 'grid' geklemd zodat ze er niet uit kunnen vallen.

Levering

De Big Wave ontvang je als vlakke platen en je kan ze in elkaar vouwen en gelijk in het systeemplafond steken. Bij de levering ontvang je een handleiding

Formaten

Big Wave is afgestemd op een 600 x 600 mm systeemplafond

Akoestische absorptie-waarde

AW-waarde van 1,2 oftewel een klasse-A absorptie

Vul je gegevens in om het 3D Ceiling | Big Wave bestand te downloaden.

Een mooi systeemplafond met geweldige akoestiek? Yes, Yes en nog eens Yes

Als je meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij je systeemplafond geweldig kunnen maken?. Bel ons en wij vertellen je er graag over.

088 134 7600